Ahlman Games

Opiskele nykyaikaista pelinkehitystä ja e-urheilua Tampereen keskustan kupeessa.


Esittelyvideo


Koulutus ja palvelut

ahlman-games-esport-thumb.png

ESPORT

Esport-koulutuksessa kehität itseäsi kilpapelaajana, omistaudut treenaamiselle ja opit menestymiseen vaadittavia taitoja. Harjoittelua tukemassa on kotimaisia huippupelaajia sekä -valmentajia.

ahlman-games-visuaalinen-pelisuunnittelu-thumb.png

VISUAALINEN PELISUUNNITTELU

Visuaalinen pelisuunnittelu on monipuolinen kokonaisuus, joka koostuu pelisuunnittelusta, 2D-grafiikasta ja 3D-grafiikasta. Opetuksessa käytetään nykyaikaisia työkaluja ja tekniikoita sekä keskitytään pelialalla vaadittavien taitojen opetteluun.

ahlman-games-peliteknologia-thumb.png

PELITEKNOLOGIA

Peliteknologia on pelien kehittämiseen ja tuottamiseen keskittyvä laaja kokonaisuus, joka rakentuu ohjelmoinnista, pelimoottorista ja ongelmanratkaisusta. Opetuksessa käytetään uusimpia työkaluja ja kehitysympäristöjä sekä kehitetään opiskelijoille oleellisia taitoja.

ahlman-games-peliyrittaja-thumb.png

PELIYRITTÄJÄ

Tavoittele oman pelialan yrityksen perustamista tai rakenna omalle peliyrityksellesi kirkas liikeidea. Hyppää mukaan Suomen ensimmäiseen pelialan yrittäjyyteen tähtäävään ammattitutkintoon.

ahlman-games-esport-bootcamp-thumb.png

ESPORT BOOTCAMP HARJOITTELUTILA

Ahlmanin Esport Bootcamp tarjoaa joukkueille mahdollisuuden tulla treenaamaan vartavasten rakennettuun tilaan. Tila mahdollistaa joukkueen ja valmentajan täyden keskittymisen oman suorituksen kehittämiseen.

ahlman-games-peliprojektit-thumb.png

PELIPROJEKTIT

Ahlmanin pelinkehityslinjojen opiskelijat kehittävät vuoden aikana useita pelejä. Lue lisää peliprojekteista ja pelaa ilmaiseksi opiskelijoiden kehittämiä pelejä.


Ajankohtaista